ISPOVEST KOJA SE PREPRIČAVA Spavala sam sa mužem najbolje drugarice na njihovom venčanju, uzela sam joj budućnost!

Pogledi su rekli sve...

ljubomora
Foto: Shutterstock

 

Bile smo najbolje drugarice, mnogi su nam zavideli na našem idealnom odnosu. Naše tajne smo čuvale od ostatka sveta i dale zavet našem prijateljstvu pred Bogom. Činilo se da nas ništa ne može rastaviti. 

Sve tuge i radosti prolazile smo zajedno, a onda nas je život, zbog obaveza malo udaljio. Nakon studija, obe smo se zaposlile, ali smo bile u kontaktu koliko su to okolnosti dozvoljavale.

prijateljstvo
Foto: Shutterstock

 

Onda se pojavio on, znale smo ga još iz osnovne škole kada je važio za najboljeg frajera u našoj tinejdžerskoj fazi. Ni sada nije izgubio na tom fatalnom šarmu.

Sedele smo u kafiću i dok smo se smejale evocirajući neke naše doživljaje, prišao nam je. Prepoznao nas je. Obe smo oborile vilice od njegove pojave, a zatim nam se Mr. Savršeni pridružio. Ćaskali smo o školi, odrastanju, profesijama, teme su se  samo nadovezivale.

Pred kraj našeg susreta osetila sam varnice iz njegovih očiju upućene meni, ali na kraju ipak je tražio sanjin broj telefona kako bi ostali u kontaktu i ponovili ovo divno ćaskanje, možda i neki provod.

drugarstvo
Foto: Shutterstock

 

I zaista, uskoro nas je obe pozvao u noćni izlazak. Ne treba da napominjem koliko je alkohola teklo našim venama, išli smo od mesta do mesta, ludo se provodili. Sanaj je uvek bila malo povučenija, dok je moj temperament dominirao u svakoj prilici. U jednom od klubova pojavio se moj bivši dečko s kojim je raskid bio turbulentan, te je naš odnos, ali i ljubav ostao nedorečen i nedovršen. I baš tad je sudbina rešila da mi ga pošalje kako bi usledio rasplet. Izdvojili smo se i naša drama koja je nosila ime i naše cele veze, nastavila se baš tu.

klabing
Foto: Shutterstock

 

To veče, Sanja i Igor su imali prostora da postanu intimniji. I ne mogu reći da mi nije bilo drago, ali vatru koju sam osećala, nije moglo ništa da ugasi. Ja sam ga želela za sebe, ali istovremeno bila mi je bitna sreća moje drugarice. 

Došao je i taj dan. Sanja mi je saopštila da ju je Igor zaprosio, sve se odigralo brzo i ja sam bila primorana da svaku maštu koja me je noćima morila, a gde su se moje i Igorovo telo stapali, pretvorim u prah. Mojim očekivanjima bio je kraj!

prosidba
Foto: Shutterstock

 

U svadbenoj sali bilo je mnogo zvanica, veselje i euforija ispunjavali su prostor. Igor je blistao, njegova lepota i biserni niz zuba iza njegovog osmeha, izgelali su kao sa koka-koline reklame. Sanja je izgledala kao snena princeza koja još uvek ne može da veruje da joj se sve ovo na javi dešava. I sve je izgledalo kao bajka i sve je upućivalo da će se nakon ove ceremonije njih dvoje voleti do kraja života...

Krenula sam do toaleta koji je bio izdvojen od objekta, u jednom trenutku Igor i ja našli smo se licem u lice, ista ona varnica iz kafića i sada je bila tu, strast je lebdela u vazduhu, ali ja, ubeđena da je to jednostrani oblik mog animalnog nagona, osmehnula sam se onako nesigurno u znak pozdrava i krenula dalje zaobilazeći mladoženju.

seks, afera, prevara,
 Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Uhvatio me čvrsto za nadlakticu, pogledali smo se ponovo u oči, bilo nam je sve jasno i bez i jedne izgovorene reči. Povukao me je i odveo u mladenačku sobu koja se nalazila na par koraka. Uhvatio me je svojim ogromnim šakama i krenuo strasno da me ljubi. Podigao me je na komodu sa ogledalom, zadigao haljinu, raskopčao se i pomerio mi je gaćice u stranu. Gotovo da sam padala u trans od zadovoljstva. Trajalao je kratko, ali dok su ne naši sokovi slivali niz butine, zanos je obuzimao čitavu planetu. Vreme je stalo, niko više nije postojao, bili smo samo mi. Gledali smo se u oči činilo se kao čitavu večnost, taj pogled se nikada neće zaboraviti, a onda se zvuk muzike iz sale vratio u sobu i odjednom je ispunio pitanjem koje je rušilo sve na sitne komade: "Šta smo to uradili"?!

seks
Foto: Shutterstock

 

Bez reči sam izašla, Igor je ostao sedeći na krevetu zamišljen. Otrčala sam do tolaeta, i dugo zurilila u odraz u ogledalu.

depresija
Foto: Shutterstock

 

Vratila sam se u salu. I baš u celoj onoj košnici Sanja je veselo i nasmejano pritrčala uzevši me za ruku da igramo zajedno. Kakva ironija, koliko sam samo prljava, dobila sam nagon da povraćam.

Tuga
Tuga, Foto: Shutterstock

 

Izdržala sam još neko vreme u svom očaju gledajući Igora koji se gubio, koji nije bio onaj isti mladoženja s početka veselja. Pogledi su nam se susreli u nekoliko navrata, mi smo znali ono što niko nije slutio od svih tih ljudi. Prvi put sam nešto sakrila od svoje drugarice s kojom sam odrasla, sakrila sam da sam joj srce slomila i da sam joj uzela budućnost koju će provesti ostatak života u iluziji.

Da li se kajem? Ne znam...

Povezane vesti

 • Korisnik: Mila
  27/01/2020 - 15:00
  Ona možda i jeste tvoja najbolja drugarica, ali ti njena nisi sigurno
 • Korisnik: Neka
  27/01/2020 - 13:15
  Fuj, dno dna! Takve osobe zasluzuju ds ostatak zivota probedu u rudniku i nikad ne vide svetlost dana#
 • Korisnik: Goga
  26/01/2020 - 21:34
  Pa on je tebe hteo tako da...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi